Nieuws

20 jaar lang kwam rond deze tijd van het jaar de bekendmaking van de Jaarlijkse 
Korenavond van Mannenkoor De Zank via de diverse media bij u binnen. 

En eigenlijk gebeurt dat nu ook weer, o.a. via de posters, spandoeken en deze folder en de digitale media. Een ding is echter veranderd, er is een nieuwe naam:
ZANK MUZIEK PODIUM.
Deze verandering is ingegeven door het feit dat de benaming ‘korenavond’ al lang niet meer de lading dekte. Het betrof de laatste jaren namelijk telkens een keur van optredens in diverse genres, dus niet alleen koren.
Het is een bewuste keuze de naam aan te passen aan het evenement.
Ook deze eerste aflevering van Zank Muziek Podium belooft een sfeervolle muzikale avond te worden volgens het bekende Zank-concept. 
In deze folder staat het programma en overige info vermeld.

We presenteren deze avond met als thema: ZANK KLEUR KLANK.
Een feestelijke geste aan het jubilerende gemeenschapshuis ‘t Leuke.

Op dit eerste ZANK MUZIEK PODIUM zullen naast Mannenkoor 
De Zank ook 2 andere zanggroepen acte de precence geven.Zangroep Eige Wies uit Roggel

Shantygroep Aan Paol 60 Nederweert


Voor een sfeervolle avond heeft het deco team de zaal kleurig aangekleed. Deze feestelijke aankleding staat geheel in het teken van het jubilerende gemeenschapshuis waar mannenkoor De Zank altijd een bijzondere gastvrijheid ervaart. 
Tevens is er natuurlijk in de pauze de bekende “Laesplenkske” loterij, die mede ondersteund word door de Heemkundevereniging Beegden.In eigen beheer vervaardigd zijn de decoratieve tafeldecoratie’s weer het prijzen pakket voor deze unieke loterij met ruim 25 prijzen! Mannenkoor De Zank heet u van harte welkom op deze avond.